• + 386 (0)2 661 27 01

Novice

"Z odlično razsvetljavo do uspeha!"

ZLATA BONITETNA ODLIČNOST AAA

Bonitetna hiša BISNODE vsako leto v mednarodnem projektu opravi finančne analize podjetij v 19 državah Evrope. MTS INTERNATIONAL d.o.o. je v letu 2017 že tretje leto zapored dobitnik certifikata poslovne odličnosti AAA in je s tem uvrščeno med 1,6% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji, ki se uvrščajo v najvišji razred zlate bonitetne odličnosti AAA.

V naši splošni dejavnosti  je registriranih 197 podjetij, od tega le 8 podjetij dosega zlato bonitetno odličnost. Gre za prestižno edicijo zlate bonitetne odličnosti, ki jo družba Bisnode AB podeljuje na evropski ravni.
BONITETNA ODLIČNOST AAA

Bonitetna hiša BISNODE vsako leto v mednarodnem projektu opravi finančne analize podjetij v 19 državah Evrope. MTS INTERNATIONAL d.o.o. je v letu 2016 uvrščeno med 4,2% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji, ki se uvrščajo v najvišji razred AAA.

V letu 2016 v Sloveniji dosega Bonitetno odličnost AAA zgolj 6.944 podjetij od registriranih 163.642. V naši splošni dejavnosti je registriranih 197 aktivnih podjetij, od tega le 13 podjetij v Sloveniji dosega mednarodne standarde bonitetne odličnosti najvišjega razreda AAA.
Siteco

MTS International d.o.o. v sodelovanju s SITECO GmbH iz Nemčije

S ponosom sporočamo da smo s 01.12.2015 podpisali pogodbo o dolgoročnem sodelovanju z enim največjih evropskih proizvajalcev profesionalne razsvetljave SITECO GmbH iz Nemčije.

Vodilni proizvajalec s 150 letno tradicijo je pojem opredelitve svetlobne tehnologije. Danes blagovna znamka Siteco združuje tehnološke ideje s servisno miselnostjo in občutkom za premikanje mej mogočega v razsvetljavi. Podjetje so ustanovili l.1949 kot Siemensov sektor razsvetljave s sedežem v Traunreutu, Nemčija. Po odcepitvi od Siemensa leta 1997 in ustanovitve Siteca je podjetje postalo eno vodilnih na področju tehnične notranje in zunanje razsvetljave v svetu. Danes zaposluje 1100 ljudi in je od leta 2011 del multinacionalke OSRAM.

Siteco je znan slovenskemu trgu kot dolgoletni vodilni proizvajalec in dobavitelj profesionalne razsvetljave v infrastrukturi za avtoceste, železnice, letališča kot tudi svetlobni opremi za industrijo, športne objekte, poslovne prostore in trgovine,...

Mail

KATALOGI IN TEHNIČNI PODATKI

Več informacij o novih tehnologijah in pravi izbiri razsvetljave.