• + 386 (0)2 661 27 01

Novice

"Z odlično razsvetljavo do uspeha!"

ZLATA BONITETNA ODLIČNOST AAA

Bonitetna hiša BISNODE vsako leto v mednarodnem projektu opravi finančne analize podjetij v 19 državah Evrope. MTS INTERNATIONAL d.o.o. je v letu 2017 že tretje leto zapored dobitnik certifikata poslovne odličnosti AAA in je s tem uvrščeno med 1,6% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji, ki se uvrščajo v najvišji razred zlate bonitetne odličnosti AAA.

V naši splošni dejavnosti  je registriranih 197 podjetij, od tega le 8 podjetij dosega zlato bonitetno odličnost. Gre za prestižno edicijo zlate bonitetne odličnosti, ki jo družba Bisnode AB podeljuje na evropski ravni.
BONITETNA ODLIČNOST AAA

Bonitetna hiša BISNODE vsako leto v mednarodnem projektu opravi finančne analize podjetij v 19 državah Evrope. MTS INTERNATIONAL d.o.o. je v letu 2016 uvrščeno med 4,2% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji, ki se uvrščajo v najvišji razred AAA.

V letu 2016 v Sloveniji dosega Bonitetno odličnost AAA zgolj 6.944 podjetij od registriranih 163.642. V naši splošni dejavnosti je registriranih 197 aktivnih podjetij, od tega le 13 podjetij v Sloveniji dosega mednarodne standarde bonitetne odličnosti najvišjega razreda AAA.

Mail

KATALOGI IN TEHNIČNI PODATKI

Več informacij o novih tehnologijah in pravi izbiri razsvetljave.