• + 386 (0)2 661 27 01

Vila Bianca

"Z odlično razsvetljavo do uspeha!"

Vila Bianca

VILA BIANCA

Sodobno prenovljena reprezentančna vila Bianca nas pozdravi na vhodu v Velenje, pod Velenjskim gradom. Vila Bianca je dobila ime po grofici Bianci Adamovich, ki je živela tu v 19. stoletju. V vili domuje Turistično-informacijski center Velenje, ki obiskovalce seznanja s turistično ponudbo Velenja in regije, ponuja nam turistične spominke in promocijska darila. V galerijskem delu vile razstavljajo mladi akademski slikarji iz Velenja in drugi umetniki.

Prijazni in raznovrstni prostori vključujejo stare stavbne člene s sodobnimi gradivi in oblikami ter omogočajo izvedbo razstav, svečanih dogodkov, poslovnih srečanj ...

PRIČETEK GRADNJE

Sanacija objekta je bila izvedena leta 2010.

OPIS RAZSVETLJAVE

Objekt je opremljen s svetilkami splošne in varnostne razsvetljave. Svetilke splošne razsvetljave so od proizvajalcev PIL, Beghelli in Halla.

Varnostna razsvetljava je od proizvajalca Beghelli. Vse svetilke varnostne razsvetljave so opremljene z vgrajenim nadzornim sistemom AVTOTEST (AT), ki omogoča izvajanje samodejnih preskusov zmogljivosti in delovanja naprav. Preizkusi avtonomije svetilke se izvajajo vsakih 26 tednov, preizkusi delovanja oz. funkcionalni testi pa se izvajajo vsaki 28. dan. Rezultati preskusov so prikazani z večbarvnim LED indikatorjem na napravi, kar olajša in pohitri vzdrževanje ter servisiranje.

Delni nabor nameščenih svetilkVila Bianca
Vila Bianca
Vila Bianca
Vila Bianca


Vila Bianca
Vila Bianca
Vila Bianca
Vila Bianca


Mail

KATALOGI IN TEHNIČNI PODATKI

Več informacij o novih tehnologijah in pravi izbiri razsvetljave.