• + 386 (0)2 661 27 01

JR Murska Sobota - splošno

"Zunanja razsvetljava"

JR Murska Sobota - splošno

JR Murska Sobota - splošno

Javna razsvetljava je pomemben in potreben del infrastrukture ter tudi del energijske in okoljske bilance. Gre za to, da se povežeta kvaliteta svetlobe in energijska učinkovitost. LED rešitve so učinkovite, fleksibilne, in inovativne ter ponujajo nove perspektive na vseh področjih: poraba energije, nezahtevnost vzdrževanja, kvaliteta svetlobe, upravljanje in design.

V občini Murska Sobota, se je konec leta 2015 saniral del zastarele neučinkovite razsvetljave. Svetlobni viri obstoječih svetilk so bile večinoma neučinkovite živosrebrove sijalke. 


Nove LED svetilke odlikuje dolga življenjska doba (80.000h – 100.000 h), visoka učinkovitost s pomočjo precizne optike, minimalno vzdrževanje, modularna zasnova ter nizki obratovalni stroški. Izbrane so bile svetilke z barvo svetlobe 4000K, kar je dober kompromis med učinkovitostjo in udobno svetlobo toplejšega tona barve svetlobe.

Občina na račun saniranih svetilk prihrani tudi od 50% do 75 % električne energije, kjer velja poudariti, da je osvetljenost boljša, v času življenjske dobe pa praktično tudi ni potrebe po vzdrževanju.JR Murska Sobota - splošno
JR Murska Sobota - splošno
Mail

KATALOGI IN TEHNIČNI PODATKI

Več informacij o novih tehnologijah in pravi izbiri razsvetljave.