• + 386 (0)2 661 27 01

Notranjo razsvetljavo

"Z odlično razsvetljavo do uspeha!"

Trendi trgovinske in predstavitvene razsvetljave

TRENDI TRGOVINSKE IN PREDSTAVITVENE RAZSVETLJAVE 2018

Osvetljevanje trgovin sodi med najbolj zahtevne projekte na področju razsvetljave. Z ustreznim izborom in postavitvijo svetilk lahko v kupcu vzbudimo čustva, zaradi katerih se odloči za nakup izpostavljenega predmeta.
Za zagotavljanje slednjega je, poleg potrebnega znanja in izkušenj, potreben tudi ustrezno kvaliteten nabor svetilk z ustreznimi karakteristikami, ki poudarijo barve in oblike. Zato pri svojem delu uporabljamo zelo kvalitetne svetilke finskega proizvajalca Lival, ki je eden izmed vodilnih na področju trgovinske in predstavitvene razsvetljave.

Lival - Trgovinska in predstavitvena razsvetljava 2018  

Katalog (3.660 kb)


Razsvetljava v industrijskih objektih

Razsvetljava v industrijskih objektih

Kot izpostavljeni izdelek na področju razsvetljave v industriji smo izbrali kvalitetno, robustno svetilko linije Acciaio, proizvajalca Beghelli. Svetilko odlikuje izjemen LED svetlobni vir, jekleno ohišje, mikroprizmatičen zaslon iz kaljenega stekla in visoka stopnja zaščite IP66 IK09.

Accaio 236 Eco LED

Katalog (1.526 kb)Razsvetljava v industrijskih objektih

Razsvetljava trgovin in poslovnih prostorov

Kot izpostavljeni izdelek na področju razsvetljave v trgovinah predstavljamo svetilko iz serije RESPECT, znanega finskega proizvajalca LIVAL.

Respect Double je premočrtna tračna svetilka namenjena za osvetljevanje polic v trgovinah. Svetilka obstaja v različicah: s simetrično, dvojno asimetrično ali opalno optiko. Širok nabor optik omogoča optimalno in učinkovito namensko osvetlitev v različnih okoljih.

Lastnosti proizvoda

Zaščitna stopnja: IP20, CAT 1
Barva: srebrna, bela, črna
Krmilnik LED: elektronski (VF)
Opomba: namestitev je mogoča le na 3-fazno tračnico Global Pro-3Respect Double

Mail

KATALOGI IN TEHNIČNI PODATKI

Več informacij o novih tehnologijah in pravi izbiri razsvetljave.