• + 386 (0)2 661 27 01

Novice

"Z odlično razsvetljavo do uspeha!"


Bisnode 2019

PLATINASTA BONITETNA ODLIČNOST AAA

Naše podjetje je prejemnik in nosilec platinaste bonitetne odličnosti v letu 2019 po merilih priznane bonitetne hiše BISNODE v sodelovanju z Dun & Bradstreet. Platinasto bonitetno odličnost nosijo izključno podjetja, ki imajo najvišjo bonitetno odličnost Zlati AAA kar tri leta zapored.
Podjetja, ki izkazujejo platinasto bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje. Leta 2019 Platinasta bonitetna odličnost predstavlja 1,5% slovenskega trga. 









GENERALNI ZASTOPNIK PODJETJA TRILUX

S ponosom sporočamo, da smo postali generalni zastopnik podjetja Trilux.

Trilux je vodilni evropski proizvajalec sistemov za razsvetljavo, ki ustvarjajo učinkovito, raznoliko in trajnostno razsvetljavo z umetno svetlobo, ki je primerljiva z naravno sončno svetlobo.
Več kot 100-letna zgodovina podjetja, tradicija, nenehni in inovativni razvoj najsodobnejših sistemov za razsvetljavo so garancija za kakovost in razumevanje potreb kupcev.
Zgodba podjetja sega v leto 1912, 30 let po izumu žarnice z žarilno nitko, ko je nemški inženir Wilhelm Lenze ustanovil podjetje za izdelavo svetilk. Zaradi želje po ustvarjanju učinkovite sodobne razsvetljave, se je Lenze intenzivno posvečal raziskavam. Njegove vrednote so del podjetja Trilux še dandanes: zavezanost inovacijam in konstantni kakovosti ter osredotočenost na razumevanje in zaznavanje potreb strank.
Danes se lahko skupina Trilux odzove na vse ekstremne zahteve s področja profesionalne razsvetljave. Več o podjetju pa si lahko ogledate v video posnetku.




ZLATA BONITETNA ODLIČNOST AAA

Bonitetna hiša BISNODE vsako leto v mednarodnem projektu opravi finančne analize podjetij v 19 državah Evrope. MTS INTERNATIONAL d.o.o. je v letu 2017 že tretje leto zapored dobitnik certifikata poslovne odličnosti AAA in je s tem uvrščeno med 1,6% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji, ki se uvrščajo v najvišji razred zlate bonitetne odličnosti AAA.

V naši splošni dejavnosti je registriranih 197 podjetij, od tega le 8 podjetij dosega zlato bonitetno odličnost. Gre za prestižno edicijo zlate bonitetne odličnosti, ki jo družba Bisnode AB podeljuje na evropski ravni.




BONITETNA ODLIČNOST AAA

Bonitetna hiša BISNODE vsako leto v mednarodnem projektu opravi finančne analize podjetij v 19 državah Evrope. MTS INTERNATIONAL d.o.o. je v letu 2016 uvrščeno med 4,2% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji, ki se uvrščajo v najvišji razred AAA.

V letu 2016 v Sloveniji dosega Bonitetno odličnost AAA zgolj 6.944 podjetij od registriranih 163.642. V naši splošni dejavnosti je registriranih 197 aktivnih podjetij, od tega le 13 podjetij v Sloveniji dosega mednarodne standarde bonitetne odličnosti najvišjega razreda AAA.

Mail

KATALOGI IN TEHNIČNI PODATKI

Več informacij o novih tehnologijah in pravi izbiri razsvetljave.