• + 386 (0)2 661 27 01

Plaza Hotel, Ljubljana

"Varnostna razsvetljava"

Plaza Hotel, Ljubljana

Plaza Hotel, Ljubljana

Moderno oblikovan hotel s štirimi zvezdicami in sedemnajstimi nadstropji je zaradi svoje mogočnosti in s svetlobnim ovojem, v katerega se obda ob večerih, do danes postal prepoznavna ikona tako BTC Citya kot celotne Ljubljane.

ZASNOVA

Arhitekturni biro: Studia d.o.o., Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana

Avtor idejne arhitekturne zasnove: Sandi Trajkov u.d.i.a.

V projektivnem biroju MTS International smo pri snovanju sistema sodobne, zanesljive in energijsko učinkovite varnostne razsvetljave izbrali opremo proizvajalca sistemov varnostne in zasilne razsvetljave Beghelli , s katerim sodelujemo, že dvajset let.

Projekt varnostne razsvetljave je bil zasnovan skladno s številnimi mednarodnimi prepisi, slovenskimi in evropskimi standardi: SIST EN 1838, SIST EN 50171, SIST EN 50172, SIST 1013.

Projekt in izvedba sistema varnostne razsvetljave, sta skladna s tehničnimi smernicami TSG-1-001 Požarna varnost v stavbah, TSG-N-002 Nizkonapetostne električne instalacije in Smernica SZPV 408 Požarnovarnostne zahteve za električne in cevne napeljave v stavbah.

PRIČETEK GRADNJE

Hotel so odprli junija 2012.

OPIS

Svetilke so opremljene z vgrajenim nadzornim sistemom AVTOTEST (AT), ki omogoča izvajanje samodejnih preskusov zmogljivosti in delovanja naprav. Preizkusi avtonomije svetilke se izvajajo vsakih 26 tednov, preizkusi delovanja oz. funkcionalni testi pa se izvajajo vsaki 28. dan. Rezultati preskusov so prikazani z večbarvnim LED indikatorjem na napravi, kar olajša in pohitri vzdrževanje ter servisiranje.

NABOR NAMEŠČENIH SVETILK

Plaza Hotel, Ljubljana
Plaza Hotel, Ljubljana
Plaza Hotel, Ljubljana

Mail

KATALOGI IN TEHNIČNI PODATKI

Več informacij o novih tehnologijah in pravi izbiri razsvetljave.