• + 386 (0)2 661 27 01

Polycom Škofja Loka

Polycom - Škofja Loka

POLYCOM - ŠKOFJA LOKA

Družinsko podjetje, ki se ukvarja z razvojem plastičnih izdelkov, orodij za vlivanje in proizvodnjo plastičnih izdelkov, osemdeset odstotkov prodaje ustvari v sodelovanju z avtomobilsko industrijo. Zaradi nenehnega povečevanja proizvodnje so leta 2017 v desetih mesecih zgradili povsem novo proizvodno–poslovno stavbo v velikosti dobrih devet tisoč kvadratnih metrov.
Podjetje se v bližnji prihodnosti želi seliti še v Mehiko in na Kitajsko.

OPIS RAZSVETLJAVE

Objekt je opremljen s svetilkami splošne razsvetljave proizvajalcev Beghelli, Halla in IN.

Večina svetilk v poslovnem delu stavbe se regulira preko protokola DALI s čimer se zagotavlja energetsko učinkovitejša uporaba svetilk.

Nadzor in kontrolo vseh varnostnih svetilk opravljamo preko centralnega sistema LOGICA, ki je modularni sistem za stroškovno ugodno namestitev in nadzor avtonomno napajanih zasilnih sistemov zasilne razsvetljave. Načrtovan je tako, da zagotavlja varnostno funkcijo sistemov zasilne razsvetljave. Poleg tega Logica sistem zagotavlja testiranje sistemov zasilne razsvetljave glede na različne lokalne in nacionalne uredbe. Prav tako večina varnostnih svetilk uporablja tehnologijo OPTICOM, katere glavna prednost je garancija 10 let.Delni nabor nameščenih svetilk

IN - SL740WL
Beghelli - Downlight Compact LED
Beghelli - Acciaio LED
Beghelli - BS100LED
Bega - 84 504
Beghelli - UP LED multi
Beghelli - UP LED
Beghelli - Logica LED
Beghelli - Formula65 LED
Beghelli - UP LED exit
Beghelli - Centrala LogicaMail

KATALOGI IN TEHNIČNI PODATKI

Več informacij o novih tehnologijah in pravi izbiri razsvetljave.