• + 386 (0)2 661 27 01

SŽ-VIT

"Industrijska razsvetljava"

SŽ-VIT

SŽ-VIT

To so specializirane delavnice za vzdrževanje elektro vlečnih vozil. Oprema delavnic in znanje zaposlenih je prilagojeno zahtevam vzdrževanja najmodernejše tehnike, vgrajene v vozila. Delavnica nudi popolno paleto del na vseh vrstah elektro vozil, kapacitete pa dopolnjuje s popravilom dizel lokomotiv, dizel motornih potniških vlakov, potniških vagonov in specialnih železniških vozil.

PRIČETEK GRADNJE

Sanacija splošne razsvetljave se je izvajala leta 2012.

OPIS RAZSVETLJAVE

Objekt je opremljen s svetilkami splošne razsvetljave proizvajalca Beghelli. Vgrajene so svetilke iz družine Acciaio Beghelli z močmi 2x80 W, 4x49 W in 4x80 W in sijalkami T5.

Acciaio Beghelli predstavlja rešitev zahtev po tehnološko zahtevnejših izdelkih za uporabo v težjih pogojih. V jekleno ohišje vpeto steklo in končniki iz brizganega aluminija nudijo odlično zaščito pred kemičnimi vplivi in dežjem. Svetilka je konstruirana tako, da je število potrebnih operacij za pripravo in namestitev zmanjšano na minimum ob ohranjeni robustnosti naprave. Zatesnjeno steklo je umeščeno v ohišje in »zapirači« niso potrebni, saj se edina odprtina zapira z aluminijevim končnikom s centralnim pritrjevanim vijakom. Stopnja zaščite IP66 je zagotovljena z drastičnim zmanjšanjem števila odprtin, edina odprtina za dostop je tesnjena z integriranim silikonskim tesnilom v žlebu končnika. Na voljo je tudi različica za ekstremne temperature Acciaio Xtreme in Ex cone 02 in 22.Delni nabor nameščenih svetilk

SŽ-VIT
Mail

KATALOGI IN TEHNIČNI PODATKI

Več informacij o novih tehnologijah in pravi izbiri razsvetljave.