• + 386 (0)2 661 27 01

Zakaj MTS?

"Z vami od ideje do uspešnega projekta."

Zakaj MTS?

Odločitev je preprosta, saj je podjetje MTS International d.o.o. z dolgoletno tradicijo in prisotnostjo na trgu, znano po ponudbi kakovostnih proizvodov, vrhunskih storitev in odlični podpori odjemalcem od idejnega projekta do realizacije. Kot pooblaščeni dobavitelji kompleksnih sistemov razsvetljave svetovno priznanih dobaviteljev, z lastnim strokovnim kadrom zagotavljamo skrb za proizvode v vseh fazah njihovega življenjskega cikla, od dobave, morebitnih posegov v garanciji, vzdrževanja in do odstranitve – reciklaže, po preteku življenjske dobe proizvodov.

PROFESIONALNOST & CELOVITOST

Podjetje MTS International d.o.o. je eno vodilnih podjetij na področju profesionalne razsvetljave, ki širi svoje poslovanje tako doma kot tudi v tujini. Portfolio ponudbe izdelkov priznanih evropskih proizvajalcev, lastni projektni biro in velika zaloga izdelkov nam omogočajo, da kvalitetno in hitro zadovoljimo vse potrebe naših odjemalcev.
Od idejnega projekta do realizacije namestitve, načrtujemo in projektiramo kompleksne, kot tudi enostavne sisteme splošne in varnostne razsvetljave. Pri splošni razsvetljavi se srečujemo z osvetljevanjem notranjosti različnih objektov glede namembnosti; industrija, poslovni objekti, športni objekti, večnamenski objekti, trgovski centri,...K splošni razsvetljavi sodijo tudi projekti zunanje, ulične in cestne razsvetljave ter stadioni. Projekte varnostne razsvetljave izdelamo tako, da je projektirana oprema za objekt izbrana glede na njegovo velikost, namembnost in zahteve iz elaboratov študij požarne varnosti..
Pri projektiranju razsvetljave sodelujemo z elektoprojektanti, arhitekti, izvajalci in končnimi investitorji. Izhajamo iz svetlobnotehničnih, energetskih, fizioloških, varnostnih, psiholoških in ekonomskih zahtev ter dolgoletnih izkušenj. Seveda upoštevamo veljavne smernice in standarde, ki so v skladu z zakonodajo.
Pri načrtovanju uporabljamo programsko opremo za izračune osvetljenosti, najsodobnejše CAD programe za izrise tlorisnih pozicij svetilk in električne opreme.

TRAJNOSTNI PRISTOP

Kot pooblaščeni dobavitelji kompleksnih sistemov razsvetljave svetovno priznanih dobaviteljev, z lastnim strokovnim kadrom zagotavljamo skrb za proizvode v vseh fazah življenjskega cikla, od dobave, morebitnih posegov v garanciji, vzdrževanja in do odstranitve – reciklaže, po preteku življenjske dobe proizvodov.

VARNOST & ZANESLJIVOST

Že pri projektiranju sistemov razsvetljave sodelujemo s Slovenskim institutom za kakovost in meroslovje – SIQ tako, da zagotovimo namestitev le certificiranih proizvodov in dodatne opreme, ki je skladna s slovenskimi in evropskimi smernicami ter standardi. Na področju zagotavljanja varnosti in delovanja dobavljene odpreme sodelujemo s projektanti, arhitekti in izvajalci izvedbenih del. Z lastnim strokovnim kadrom zagotavljamo skrb za proizvode v vseh fazah njihovega življenjskega cikla.

Mail

KATALOGI IN TEHNIČNI PODATKI

Več informacij o novih tehnologijah in pravi izbiri razsvetljave.