• + 386 (0)2 661 27 01

Zastopstva

"Z odlično razsvetljavo do uspeha!"

Beghelli

BEGHELLI

Vodilni evropski proizvajalec varnostne razsvetljave, ki širi poslovanje na splošno razsvetljavo. Proizvajalca odlikuje izredno kvaliteten proizvod ter inovativne rešitve na področju razsvetljave.

Bega

BEGA

Eden ključnih evropskih proizvajalcev razsvetljave vrhunske kvalitete s 50 letno tradicijo.

HALLA

HALLA

Eno najhitreje rastočih čeških podjetij osredotočeno na izdelavo svetil tehničnega designa uporabnih v trgovinskih in poslovnih prostorih.

LIVAL

LIVAL

Vodilni svetovni proizvajalec "shop retail" razsvetljave trgovinskih prostorov iz Finske s 60 letno tradicijo.

LIMBURG

LIMBURG

Podjetje višjega cenovnega razreda, specializirano za visoko kakovostne notranje svetilke iz stekla.

LUCIS

LUCIS

Inovativni proizvajalec dekorativne notranje razsvetljave iz prvorazrednega češkega stekla, ki ga odlikuje design in visoka kvaliteta.


oktalite

Proizvajalec prestižne razsvetljave predvsem za trgovinske objekte. So del skupine Trilux, kar zagotavlja kvaliteto produktov. 

PIL PERFORMANCE IN LIGHTING

PIL - PERFORMANCE IN LIGHTING

Podjetje, ki je nastalo z združenjem proizvajalcev notranje in zunanje razsvetljave PRISMA, SBP, SPITTLER.

THEBEN AG

THEBEN AG

Theben je Nemško družinsko podjetje, ki proizvaja vrhunske izdelke kot so časovni releji, senzorji gibanja in prisotnosti, termostati, KNX/EIB sistemi, ... Vse od ustanovitve družbe izpred skoraj 90 let, se je razvilo v uspešno podjetje z 550 zaposlenimi v Nemčiji, petimi hčerinskimi družbami v Evropi in podružnicami v več kot 50 državah po vsem svetu.

TRILUX

TRILUX

Vodilni evropski proizvajalec razsvetljave in svetlobnih virov, ki ustvarja učinkovito, raznoliko in trajnostno umetno svetlobo kot sonce. Več kot 100-letna zgodovina in tradicija podjetja je garancija za kakovost in razumevanje potreb kupcev ter trga.

VYRTYCH

VYRTYCH

Spada med večje evropske proizvajalce industrijske razsvetljave z visoko stopnjo zaščite pred prahom, vdorom vode in svetilk v protieksplozijski zaščiti primerne za namestitev v conah eksplozijske nevarnosti 1 in 2.

Mail

KATALOGI IN TEHNIČNI PODATKI

Več informacij o novih tehnologijah in pravi izbiri razsvetljave.